dilluns, 15 de febrer del 2010

Ja treballo en una pastisseria!

A finals del mes passat vaig rebre  una inesperada i agradable trucada... A la Pastisseria Oms de Mataró, necessitaven un ajudant. No m'ho vaig pensar dues vegades i vaig anar de seguida a fer l'entrevista.
Ara ja fa dues setmanes que hi treballo i estic molt contenta. Aprenc el doble o el triple que a l'escola, ja que fem moltes elaboracions en un mateix dia, i que el pastisser és molt bon mestre, m'ho explica tot i em respon totes les preguntes! L'ambient de treball és molt agradable, amb música clàssica de fons i un "jefes" que són entranyables. 
Aquesta setmana he fet algunes fotografies.
Dijous llarder vam fer coques de llardons i saretes:
 
(Aquesta la vaig fer jo!)
I el cap de setmana lioneses, flamets, pingüins, pastissos d'aniversari... 

(Heu vist quin art té el meu mestre?)
Encara no em crec el que estic vivint... Aquest és un ofici preciós, on cada diada té una especialitat, cada pastís va lligat a un motiu de celebració, cada dolç aporta un instant de plaer al qui ho degusta... En el dia a dia, sento el cansament d'aquest canvi de vida -treballar, estudiar, anar amunt i avall, dormir menys...- 
Però de tan en tan, m'aturo un segon i se m'escapa un somriure de felicitat i agraïment... Ara sí que he trobat el meu camí!

Fins la propera! 
Ah! I si algun dia aneu per Mataró, no deixeu de fer una visita a la Pastisseria Oms! Us atendran amb molt de gust! I amb molt bon gust! mmmmm...!

5 comentaris:

  1. Felicitats!!!!!!!!!
    Serà qüestió de venir a fer una visita a Mataró... deus aprendre moltísism!!! Aprofita-ho ;)

    ResponElimina
  2. wawwww!! que buena pinta tiene todo,me alegro que estes disfrutando tanto con tu nuevo trabajo y me encanta que lo compartas de la manera que lo haces. felicidades!

    ResponElimina
  3. Anna, enhorabona!!
    A veure si de tant en tant ens vas explicant i instruint als aficionats! ;)
    mmm... quina bona pinta que fa tot!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  4. despres de casi be 5 anys des que et vaig coneixer mai t'havia vist tan emocionada amb un tema en concret.
    M'alegro moltisim per tu, en seriu petitona :)
    Cris.

    ResponElimina
  5. Llàstima que no me'n vaig assabentar jo. Si ho se plego l'empresa i vaig jo mateix. Si el meu fill volgués ser pastisser li hauria portat pagant.
    Enhorabona.

    Un Josep que hi compra.

    ResponElimina