Últimes novetats: m'he comprat una càmara de fotos!
I fa unes fotografies...! Mireu, mireu:
A l'escola ja hem fet el brioche i la pasta de full...
I a casa segueixo fent encàrrecs... aquí baix, una safata de pastes de te:
Aquestes últimes porten melmelada d'albercoc. Es tracta de fer galetes primetes de la mateixa forma però que la meitat tinguin un forat al mig. Quan ja són cuites i fredes s'hi posa melmelada i es tapa amb la foradada. Finalment es decora amb sucre glaç.
Les pastes de te s'estan convertint en la meva especialitat... s'accepten més encàrrecs!
A l'escola ja hem fet el brioche i la pasta de full...
I a casa segueixo fent encàrrecs... aquí baix, una safata de pastes de te:
Aquestes últimes porten melmelada d'albercoc. Es tracta de fer galetes primetes de la mateixa forma però que la meitat tinguin un forat al mig. Quan ja són cuites i fredes s'hi posa melmelada i es tapa amb la foradada. Finalment es decora amb sucre glaç.
Les pastes de te s'estan convertint en la meva especialitat... s'accepten més encàrrecs!
Felicitats per la compra, segur que li treuràs molt rendiment, que pel blog es necessiten bones fotos :)
ResponEliminaDe moment, ja veig que les fotos del brioix i la pasta de full són espectaculars!
Anna, a quina escola vas??
ResponEliminaA veure si ens ensenyes a fer bons brioixos, la pasta de full, etc!! ;)
Enhorabona per la càmera! :) Crec que és un estri indispensable per a tot blocaire! ;)
Petons!
Mercè, vaig a l'EPGB (Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona), allà al Museu de la Xocolata.
ResponEliminaSí, ja ho vaig pensar ja d'explicar com fer brioix i pasta de full... el dia que ho fagi serà un post ben llarg!