diumenge, 6 de desembre del 2009

Primers encàrrecs!

Aquesta ha sigut una setmana molt productiva, he tingut els meus primers dos encàrrecs! Sí, dos en una setmana!
Per dijous vaig fer unes galetes per la meva tieta, que volia portar alguna cosa per compartir amb els companys de feina per celebrar el seu aniversari. Són unes galetes de pasta brisa, tipo pastes de te, algunes d'elles pintades de xocolata negra. Es veu que van tenir èxit :)










(Perdoneu la baixa qualitat de les fotos, 
em vaig quedar sense càmara 
i les vaig haver de fer amb el mòbil)


I fa poc més d'una hora he entregat un pastís d'aniversari! Disseny exclusiu segons els gustos de la meva clienta, que li encanta el meu tiramisù... així que he inventat un Pastís de Tiramisù amb una base de galetes digestive, una capa de nutella, i el tiramisù de sempre però una mica més dens. Per acabar-ho d'arrodonir, en comptes de cobrir-lo tot  sencer amb cacau, he posat la paraula "Felicitats" (amb l'ajuda de la Vic, gràcies!!) fent reserves amb cartolina. Ho podeu veure en la foto:


A més, com que aquest pastís l'havia de lliurar sencer, vaig fer-ne un de petitó per poder tastar i valorar. Poso la foto, i així podreu veure com queda per dins.

A mi m'ha semblat prou bo, espero trucada de la Silvia per saber que els ha semblat a ells... Espero crítiques constructives!

3 comentaris:

  1. Hola, acabo de descobrir-te pels comentaris al meu blog :)
    Benvinguda a la blogsfera, ja veuràs com és molt divertit i coneixeràs a gent molt maca.
    On estudies pastisseria?

    Ens has de posar la recepta d'aquest pastís de tiramisú, té un apinta deliciosa!

    ResponElimina
  2. Hola Gemma! és tot un honor tenir-te per aquí!
    Estudio a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (alias EPGB), que comparteix edifici amb el Museu de Xocolata, on has fet alguns tallers, oi?
    Ara vaig amb una mica de pressa, però queda pendent la recepta. Encara que no té gaire secret... si sabeu fer tiramisù, es tracta seguir els mateixos passo però a sobre de una base de galetes "digestive". Això si, vaig posar una capa de nutella (feta a classe!) per tal que no s'humitegés massa la base. Sort!

    ResponElimina
  3. Benvinguda Anna !!... , Jo també sóc bastant nou en aquest món dels blocs culinaris, però he de dir-te que cada dia enganxen més i més. .. He vist les teves creacions i són magnifiques darrera de cada una d'elles s'intueix una gran passió i un futur professional molt i molt encisador .. seguirem els teus magnífics treballs .... Ah!! i felicitats pels teus primers encàrrecs

    ResponElimina