diumenge, 29 de novembre del 2009

Crostata de nutella pel Cor de Noies

Aquest cap de setmana he anat amb el Cor de Noies a fer un assaig intensiu en una casa de colònies. Cadascú havia de portar alguna cosa per menjar, i jo, com no, vaig fer un dolç. En aquest cas, una crostata de nutella.
La crostata és un tipus de tarta italiana que es compon d'una base de pasta frolla, és a dir pasta brisa o sablée, una capa de nutella o melmelada, i per sobre unes tires de pasta brisa que es creuen.
Per una banda, vaig decidir fer-la de nutella perquè tinc present la debilitat que tenen algunes de les meves amigues per la xocolata... 
I per l'altra banda, en comptes de fer-la tota de tires, hi vaig posar uns cors per tal de personalitzar-la una mica per la ocasió! 


La veritat és que vaig quedar-me molt satisfeta perquè, a part de bonica, em va quedar bona i ben cuita! I és que no era la primera vegada que feia una crostata, però aquesta ha estat la primera vegada que m'ha quedat una consistència-cocció perfectes!
A més, vaig fer molt contentes a les cantaires, i això sí que no té preu! :)

Ah, me'n oblidava! No podia deixar en Simone, el meu xicot , sense tastar un dels seus dolços preferits, així que en vaig fer 4 en format mini, amb la massa que em sobrava.





2 comentaris:

  1. apa, Nutella!!! Mmmm!! Quina meravella!!!
    Vols/eu venir de pont a la Llacuna?

    ResponElimina
  2. estava bonissim!!! encara menrecordo del gust que teniaaa! pel meu cumple en vull un igual:D:D:D

    ResponElimina