diumenge, 13 de febrer del 2011

CupCakes!!

  
 
Hola de nou!
Us presento els meus primers cupcakes!!
Alguns us preguntareu "Cap què?¿?" Sí, sí, cupcakes!
Són una mena de magdalenes decorades, o pastissets individuals, d'origen nord-americà.
Ara s'està començant a conèixer també aquí. S'estan obrint petites botigues, on també s'hi poden trobar materials específics per fer-ne a casa (com colorants, boquilles, petites, toppings, decoracions, cápsules de colors, etc). 
Així que a la Pastisseria Oms de Mataró, on treballo, hem volgut innovar, fent unes quantes proves amb aquests dolços de moda, aprofitant la diada de Sant Valentí.
 
Com heu vist, es poden decorar de mil i una maneres: amb glassa, crema de mantega, trufes o ganache o cremes de xocolata... amb colors vius, colors pastel... afegint-hi "toppings" com ara perletes, lacasitos, confeti de sucre... i un llarg etcètera. 
La veritat és que és molt divertit fer-ne, jo he tingut la sensació d'estar fent petites joies... Cada un diferent, amb els seus detallets, en miniatura, amb la infinitat de combinacions possibles... Al final semblaven joguines o objectes de decoració més que no pas pastissos!
Així que us animo a descobrir el món dels cupcakes!
Si voleu saber-ne més...
  • Definició:
  • Receptes:
  • Revista:
Bricorepostería
  • Pastisseria:
Pastisseria Oms, per descomptat!!


5 comentaris:

  1. Anna, veig que les pastisseries també s'afegeixen a la moda. ;) Aquests cupcakes són moníssims!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Estàs feta una mamamufiiiiiiiiing!!

    MOlt xulos, felicitats!

    La pregunta és: els podré tastar algun dia?? ejemmm

    ResponElimina
  3. lady! quina alegria a la vista!
    per cert, em retorna el correu que t'intento enviar. Sóc la Laura ;)fan incondicional dels dolços! i de cantar, òbviament ...

    ResponElimina
  4. Ei gent! Gràcies pels comentaris!
    No et preocupis Gabi que tard o d'hora els tastaràs! I si no, ja saps on trobar-los! jejeje
    Laura!! Que bé que m'hagis trobat! Avui he demanat el teu telèfon a la Pilar perquè tinc una "proposta cantaire" per tu! Que per cert, avui era el cumple de la Pilar i li he regalat un "cupcake happy birthday"!! :) Et truco!
    Petons!

    ResponElimina
  5. Anna! Acabo d'entrar al teu blog per mirar si ho havies vist, i veig que sí! que bé! Em fa ilu que tinguem contacte. Et volia escriure un mail però ja veus que no em deixa. Ara torno del cor i de fer "la salsitxa" haha. O sigui anar al König (o frankfurteria). Espero la teva trucada, un petonàs ben dooolç!

    ResponElimina