dimarts, 17 de novembre del 2009

Benvinguts/des al meu blog! ~Escala cromàtica~

Aquest blog està dedicat a la meva gran passió, la pastisseria. 
Hi aniré pujant fotos i comentaris dels meus experiments amb els dolços.
Segur, que me'n deixaré molts, perquè a l'Escola de Pastisseria cada setmana fem coses noves...! Però si més no, aniré posant el que em sembli interessant.

Per començar, els meus inicis en la "pastisseria conceptual":

Al mes de juny, em vaig presentar al concurs de pastissos musicals que organtitza cada any l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar.
La meva aportació va ser una Escala cromàtica, composta per unes cassoletes de pasta brisa, omplertes amb 12 sabors diferents (un per cada nota de l'escala musical), i a la vegada seguint un cert cromatisme de color.

Un cop acabat el concurs (em vaig endur un premi i tot!), es van servir tots els pastissos per berenar. Va ser molt divertit sentir la gent que va poder tastar les meves cassoletes com comentaven entre ells: "De què té gust el re#?" 


1 comentari:

  1. Anna...estic AL·LUCINAAAANT amb el teu blog!! Quina passada totes les coses que has fet! I això de la boda de la Fatima!! mare meva, que n'estàs de motivada!! Com es nota que t'agrada!!!!
    La veritat que totes les fotos de dolços fan molt bona pinta...mmmmmm...guarda-me'n un de cada per quan torni!! jejejeje
    Aquí Sevilla he vist un parell de llocs (i amb l'Alejandro hi hem entrat) que tenen un munt de galetetes i dolços (i el millor és que només entrar-hi ja te'n donen pq els tastis...!!!

    Segueix així!!!

    Petonets,

    Gabi.

    ResponElimina